LOCATIE

Kunst is een beleving in de Domusdela in Eindhoven. Deze ruimte vormt de perfecte setting voor een reis langs uiteenlopende kunstwerken van meer dan 40 nationale en internationale kunstenaars.

Adres
Domusdela
Kanaalstraat 4
5611 CT Eindhoven

Parkeren

  • Nabijgelegen parkeergarage Q-Park Heuvel aan de Ten Hagestraat 6a in Eindhoven (vanuit de garage loop je naar uitgang ‘Vestdijk’, langs Hotel Pullman).
  • In het weekend is er ook parkeergelegenheid in de parkeergarage van DLL, gelegen aan de Kanaalstraat tegenover Domusdela.

Met het openbaar vervoer
Stap uit bij Eindhoven Centraal Station en volg de uitgang ‘Centrum’. Domusdela is tien minuten lopen vanuit het station.

Van Loon Galleries

Een sterk kunstplatform

De organisatie van Biënnale Brabant is elk jaar in handen van Van Loon Galleries, een kunstgalerie in Vught voor moderne kunst. Van Loon Galleries werkt met circa 50 internationale kunstenaars waaronder Rabarama, David Begbie en Jeffrey Robb. Een sterk kunstplatform als verbinder en podium van kunst, kunstenaars, mensen en maatschappij.

Biënnale Eindhoven 2024 belooft een prachtig event te worden.

Met trots presenteren wij de eerste editie van de Biënnale Eindhoven.

Van 15 t/m 24 maart 2024 wordt de karakteristieke DomusDela kerk omgetoverd tot een unieke, internationale kunstexpositie. De Biënnale Eindhoven is een belevingsexpositie waar kunst en culinair genieten samenkomen.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 11.00 – 18.00 uur

Ben jij er ook bij? Koop hier je tickets:

Biënnale Eindhoven