BIËNNALE BRASSERIE

Kom genieten in de sfeervolle brasserie van de Biënnale

Brasserie Rita, onderdeel van Domusdela, heeft ter gelegenheid van Biënnale Eindhoven een speciaal lunch- en dinermenu samengesteld. Naast de mogelijkheid om dagelijks à la carte te lunchen of dineren in het restaurant, biedt het restaurant ook smakelijke arrangementen aan voor u en uw gezelschap, om uw bezoek aan Biënnale Eindhoven compleet te maken.

Brasserie Rita
Heilige Rita, patrones van de hopeloze gevallen en onmogelijke zaken, het toonbeeld van vergevingsgezindheid en verdraagzaamheid leeft voort in het hart van Eindhoven, in het voormalige Augustijnenklooster Mariënhage. Zoals zij zich ontfermt over eenieder die haar aanroept, ontfermen wij ons bij Brasserie Rita over jou.

Met oprechte gastvrijheid, klassieke gerechten met een moderne twist, op een historische locatie waar nieuwe herinneringen ontstaan. Neem gerust plaats in de sfeervolle brasserie, in onze botanische serre of op het grote terras in de binnentuin. Namens alle Rita’s van de brasserie heel graag tot ziens!

OPENINGSTIJDEN

Brasserie Rita is maandag t/m vrijdag geopend van: 10:00 -24:00 uur
In de weekenden (zaterdag en zondag) van 11:00-24:00 uur

RESERVEREN & MENU

Biënnale Eindhoven 2024 belooft een prachtig event te worden.

Met trots presenteren wij de eerste editie van de Biënnale Eindhoven.

Van 15 t/m 24 maart 2024 wordt de karakteristieke DomusDela kerk omgetoverd tot een unieke, internationale kunstexpositie. De Biënnale Eindhoven is een belevingsexpositie waar kunst en culinair genieten samenkomen.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 11.00 – 18.00 uur

Ben jij er ook bij? Koop hier je tickets:

Biënnale Eindhoven